fbpx

Wat houdt de masterclass Paardencoaching in?

door | 0 Reacties

Al jaren geef ik zo’n tien keer per jaar een masterclass paardencoaching op mijn thuisbasis: Terschelling.

Wat houdt de masterclass in?

 Ik neem je letterlijk mee naar mijn keuken, in dit geval de paardenwei. Daar staan mijn paard Laila, vriendje Opke en soms nog een buurpaard. De deelnemers nemen plaats op de stoelen; vlakbij de paarden maar gescheiden door een draadje, je zit niet direct tussen de paarden.

Krachtige lessen

Dan ga ik je uitleggen wat dat is, coaching met hulp van paarden. Ik leg je uit over de wijsheid van de paardenkudde, de heldere wijze van communiceren binnen de kudde, over paarden als spiegels, over leiden en volgen, over focus en wat dienend leiderschap inhoudt.  Niet onbelangrijk: ik leg ook uit welke issues voor kunnen komen bij mijn cliënten en hoe de paarden én ikzelf je dan kunnen begeleiden.  Dat is veel informatie in een korte tijd, maar dankzij de paarden kan ik het je direct laten zien. Twee of drie mensen worden uitgenodigd voor een sessie en stappen met hun vraag de wei in: meekijken, zien én ervaren is zoveel waard!

Honderden mensen zijn je inmiddels voorgegaan (of je hebt het zelf al eens ervaren!)  en mocht je een indruk willen krijgen van de reacties, kijk dan even bij ‘ervaringen‘.

Extra masterclasses met Oerol

Tijdens Oerol geef ik twee extra masterclasses, op 10 en 14 juni. Je kunt je inschrijven via mijn site of bij de VVV. Ik vind het leuk je daar te ontmoeten. Ook ben ik beschikbaar voor individuele sessies, maar wacht dan zeker niet te lang met mij contacteren.

Extra bijzonder is dat ik mijn coachingspakket heb aangevuld met een online cursus: in nog geen 45 minuten leg ik je de basis van paardencoaching bij Jaeike uit.

Online training: De 7 lessen van de paardenkudde voor effectieve communicatie

Ik zie steeds weer hoe mensen opbloeien als ze deze lessen toepassen. “Zo simpel?” hoor ik dan vaak. Ja, zo simpel!  In de korte cursus neem ik je mee in zeven informatieve lessen die laten zien hoe het in de paardenkudde werkt en hoe wij daarvan kunnen leren. Het zijn superleerzame video’s, waarnaar je alleen maar hoeft te kijken en luisteren. Als aanvulling op de masterclasses, maar ook een mooie kennismaking met paardencoaching. Dan weet je nog iets beter hoe het werkt als je eventueel een coaching bij ons (de paarden en ik) afneemt.

Zie ik je op Terschelling of mag ik in de cursus verwelkomen?

Hartelijke groet,
Jaeike

PS Tot 17 juni krijg je nog eens 10 euro korting met deze code: 7LP-10. Hoort zegt het voort!