fbpx
Jaeike – coach met paarden

Ervaringen

Je hebt een fijne manier van werken. Geen ‘zweverig’ gedoe, maar helder en duidelijk. Ik heb nu minder oog voor het doel, maar meer voor het proces ernaartoe. Jouw flexibiliteit plus  de combinatie  van coaching in Amsterdam en online was heel prettig.

Jessica

Volgde een vip-traject

Ik wil je nogmaals echt bedanken voor alle inzichten die ik hebben gekregen tijdens de sessies met de prachtige paarden. Erg indrukwekkend, confronterend maar heel erg leerzaam. En het is mij nu veel duidelijker waar een aantal issues/triggers vandaan komen.

Petra

Volgde een individueel traject

Tijdens twee sessies met paarden en een aantal coachgesprekken heb ik geleerd naar mezelf te kijken en wat het effect is van mijn gedrag op de paarden en mensen in mijn omgeving. De belangrijkste les was voor mij ‘leiding nemen en in verbinding blijven’. De paarden geven dat feilloos aan. Jaeike stelt de goede vragen en spiegelt op een prettige manier. 

Rixt

Volgde een individueel traject

Door je directheid, op een vriendelijke manier, voelde ik me gelijk uitgenodigd om open te zijn.
Je hebt me in korte tijd ‘geleerd’ beter stil te staan bij mijn gevoel in het moment…. Dat door dit te doen ontstond er in de coaching direct echt contact met merrie Katrien. Prachtig!!!  Ik laat de ervaring nog dagelijks bezinken…

Corien Snoek

Volgde een individuele sessie

Het begrijpen is wat anders dan het te voelen. Het kwartje is bij mij gevallen door het te ervaren en te voelen! Jaeike begeleidt deze sessies professioneel maar ook met veel persoonlijk gevoel. Ze maakt de zaken praktisch en is recht voor zijn raap. Voor mij een combinatie die prima werkt!

Suzanne

Volgde een (langer) individueel traject

Jouw grootste talenten vind ik het waarnemen / observeren en het teruggeven hiervan. Direct en  duidelijk. Objectief. Je bent uniek in de combinatie van ervaring met mens en  dierJe hebt geen oordeel. Hierdoor ervaren mensen veel veiligheid en bereiken we resultaat.

Jessica Roosenburg -Connection Company

Volgde een individueel traject

Jij bent een van de weinige mensen die het verband tussen lichaam en geest heel direct kan leggen omdat je van beide verstand hebt. Jij bent uniek omdat je op Terschelling zit, dit geeft mensen de kans om weg te zijn van het dagelijkse en vanuit het “Terschelling perspectief” de dingen te gaan onderzoeken en voelen. En je bent uniek omdat je van oorsprong fysiotherapeute bent, dus verstand hebt van het lichaam, en daar zitten veel belangrijke inzichten in verborgen. Je kunt goed luisteren en goed vertalen. Ik denk dat je meer opmerkt en andere dingen opmerkt dan andere mensen.”

Margreet

Volgde individuele sessies

Ik heb een enorme transformatie ondergaan vanaf het moment dat ik het paardencoachtraject startte.
De coachsessies met Jaeike, een prachtig op maat gemaakt programma, gingen in een soort sneltrein. Het ene inzicht na het andere inzicht, het volgde elkaar snel op. Onbewuste en bewuste processen, als wat omhoog popte, werd aangepakt. Ik heb hier veel van geleerd en kan het ook gemakkelijk thuis toepassen. Ik ben daar enorm dankbaar voor. 

Ryanne

Volgde een lang coachingtraject

Dit is het beste wat me had kunnen overkomen. Hard werken en merken dat het resultaat opleverde. Nuchtere en heldere aanpak van Jaeike. Ongelofelijk hoe de paarden spiegelden en mij heel veel vertrouwen gaven om nooit uitgesproken zaken uit te spreken.  Met de back up van Jaeike. Dat ik echt oprecht kan zeggen dat het goed met me gaat. Handvatten voor de toekomst, om positief door te gaan.

Paulien

Volgde een lang coachingtraject

Inmiddels lukt het me steeds beter om deze gevoelens tijdens mijn werk voor de klas te herkennen met het gevolg dat ik meer leiderschap toon. Zowel privé als tijdens mijn werk, kan ik nu steeds beter aangeven wat mijn wensen zijn, zonder dat ik me daarbij schuldig voel tegenover anderen. Hierdoor heb ik het gevoel steeds meer mezelf te kunnen zijn.

Judith Spier - leerkracht

Volgde een individuele training

Dat is wat je doet: je helpt mensen vergeten velden verkennen die op hen wachten en hen meer compleet maken. Uniek zijn de elementen intuïtie, verbinding met oerbewegingen, met de dieren, met het eiland. Die combi heeft niemand.  

Anneke Meiners - Opstellingenwerk

Volgde een individueel traject

Ik heb je als een heel warm en open persoonlijkheid ervaren die me meteen op mijn gemak stelde.  Lekker down to earth. Je stem is aangenaam, rustig en kalm. Dat geeft vertrouwen.

Pieter Bardoel - Tekenstudio Bardoel

Volgde een individuele sessie

De ontmoeting met de paarden en een familieopstelling waren hier de eerste stap naar verwerking van rouw. Dit heeft bij mij een enorme ommekeer te weeg gebracht. De puurheid en de eenvoud van het antwoord van paarden gaat heel diep naar binnen, voor mij was dit enorm helend en rustgevend.

Marianne Scheyving

Volgde een individuele sessie met familie-opstelling

We hebben genoten en  konden de thema’s volgen en wegduwen van methodieken en (verkeerde) denkwijzen in artikelen prachtig larderen in onze training. Met andere woorden een schot in de roos, ook voor het totale groepsgevoel. 

Tjibbe C.E. Boringa - accountant

Volgde een teamtraining met zijn bedrijf

Uit de Telegraaf:

Wüst dacht terug aan gekke oefening op weg naar Sotsji

Er spookten direct na het behalen van goud op de ploegenachtervolging vreemde gedachtes door het hoofd van Ireen Wüst. De meest succesvolle Nederlandse olympiër uit de sportgeschiedenis dacht terug aan een vreemde trainingsoefening.”Ik herinnerde me een soort teambuilding-training op Vlieland”, aldus Wüst. “We moesten achter een paard aanlopen. Nu we goud hebben, weten we waar we het allemaal voor gedaan hebben.”

Ireen Wüst

Ploegenachtervolging, voorbereiding Olymische spelen

Wat er voor mij is veranderd: leiding nemen over mezelf. Kiezen voor de rustmomenten. Omdat je weet dat die meer opleveren dan doorgaan omdat je denkt dat je tijd verliest.

Marianne

Volgde een online training

Ik wil graag verder en stappen maken, maar eerst het hier en nu en daar bewust van zijn, dat is na de coaching enorm veranderd. Dit betekent ook dat ik veel meer kan genieten van de dingen die goed zijn in mijn leven, en dat is vooral privé.  Ik leef nu meer vanuit vertrouwen, vanuit een overview (dus niet meer ‘overwhelmed’ worden).

Gijs

Volgde een individueel traject

Sinds de coaching van Jaeike kan ik beter knopen doorhakken en beter mijn grenzen aangeven / bewaken. Ik communiceer beter en krijg positieve reacties op de stappen die ik heb gezet. Zo bijzonder hoe interactie met de paarden leidt tot inzichten die meteen toegepast kunnen worden in de praktijk.

Pascal

Volgde een individueel traject

Wat ik leerde is:
1. Volgen, in dit geval vooral mijn lichaam en het gevoel in mijn hoofd.
2. Focussen, namelijk alleen focus houden op dat wat ik te doen heb en waar ik invloed op heb. De rest lekker laten.
3. Duidelijk zijn, dan krijg ik ook helemaal niet zoveel weerwoord!
Margreet - osteopaat

Volgde een online training

De kracht van de training zat er voor mij in de mooie opbouw en de persoonlijke aandacht van Jaeike voor ieders inbreng. Een hele mooie training voor iedereen die op een laagdrempelige manier wat meer rust of juist actie kan gebruiken in zijn of haar leven. Laat je uitdagen om zelf weer de leiding te nemen.
Mieke Aardoom

Volgde een online training

Jij bent iemand die ziet, op alle niveaus. Jij bent open en daardoor openen mensen. Jij kunt mensen uit hun patronen halen. Jij geeft vertrouwen en rust en  jij hebt zo maar aansluiting. Jij bent dienend.  Jij helpt te blijven bij wat er is, stil en vol aandacht kijken en op een duidelijke manier geef je terug wat je ziet en stel je de juiste vragen. Puur, doortastend, brede interesse en kennis. 

Ilma Trip - Total Trip Style en Hotel De Walvisvaarde

De sessie was zeer duidelijk. Iedereen is min of meer wakker geworden. Ik heb het als leidinggevende kunnen gebruiken dat wij ons allen kwetsbaar moeten opstellen. Alles is ter discussie gekomen.

Roelof -Directeur De Jager Accountancy

Volgde een teambuildingdag

Zij is buitengewoon. Zij heeft mij ook in één sessie angst voor paarden weggehaald. Jaeike is ook zo’n puur natuurtalent.

Ronald Verschaeve -Body & light institute België

Volgde individuele sessies

Bedrijven die een paardencoaching gevolgd hebben bij jaeike met paarden:

 • KNSB heren- en damesteam ploegenachtervolging
 • Accountancy kantoor De Jager
 • CCC  Clubartsen betaald voetbal
 • Boringa & Lankester registeraccountants
 • Olm en Es
 • Frisse Wind
 • Puur Terschelling
 • Meditatiegroep Joke Zwart
 • Springtijfestival Terschelling
 • Rabobank ism Justacoach
 • Rederij Doeksen ism Fri Terschelling
 • Zorgcentrum De Stilen ism Fri Terschelling
 • Gemeente Skasterlan ism Fri Terschelling
 • Openbare scholengemeenschap gemeente Terschelling ism Fri Terschelling
 • Politieacademie
 • Maritiem Instituut Willem Barentsz
 • Medisch specialisten MCL Leeuwarden ism Fri Terschelling
 • Woningbouw Eigen Haard Amsterdam
 • HEMA
 • KLM ism Connection Company
 • KPN ism Connection Company
 • Ibis Hotel ism Bureau Basalt
 • Staatsbosbeheer ism Bureau Basalt

Blijf op de hoogte !

Ik organiseer regelmatig workshops, geef trainingen aan organisaties en geef coachingssessies. Wil je up-to-date blijven, schrijf je dan in op de mailinglijst!