fbpx
Coaching

Masterclass Paardencoaching

Zesmaal per jaar geef ik één of meerdere masterclasses om met paardencoaching kennis te maken. Een introductie voor een vriendelijke prijs. Wat kun je leren van de paardenkudde en wat vertellen de paarden jou over jouw wijze van communicatie?

Ga mee in het experiment waarin we met de paarden onderzoeken hoe je rust en ontspanning in je lijf krijgt en leiding kunt nemen over je non-verbale communicatie. Een ervaring die inzicht geeft.

Ben je nieuwsgierig naar wat coaching met paarden inhoudt en wil je eens ervaren wat de meerwaarde voor jou is?

Met een groep van maximaal 20 personen kan ik je laten zien hoe de paarden reageren. Ik vertel je hoe het werkt en je ervaart het in de praktijk. Er wordt niet paardgereden en als je wilt, blijf je op gepaste afstand.

De paarden reageren niet op wat we zeggen, alleen op wat we uitstralen en doen.

Masterclass Paardencoaching

 aanmelden verplicht + locatie Terschelling

Masterclass Paardencoaching ‘Van stresskip naar zenpaard’

Ben je nieuwsgierig naar wat coaching met paarden inhoudt en wil je eens ervaren wat de meerwaarde voor jou is? Maak het mee, vrijblijvend en voor een vriendelijke prijs.

Prijs : € 25 per persoon

Duur: 1,15 uur

Data en tijd:  4 mei, 20 en 27 juli, 3 en 10 augustus, 19 oktober 2022 van 10:00 – 11:15 uur

Locatie: Horp, Terschelling

Blijf op de hoogte !

Ik organiseer regelmatig workshops, geef trainingen aan organisaties of particulieren, en geef coachingssessies. Wil je up-to-date blijven, schrijf je dan in voor een maandelijkse inspiratiemail!