fbpx
Coaching

Boost-sessies

Een boost-sessie is een laagdrempelige en mooie eerste stap om te kijken of coaching met mij en de paarden wat voor jou zou kunnen betekenen. Deze boost-sessies bied ik eenmalig aan voor een introductieprijs.

Bij een boost-sessie kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden afhankelijk van de locatie (Amsterdam of Terschelling). Aan het einde van de sessie heb je eerlijke feedback van mij én de paarden gekregen over hoe jij communiceert en wat je onbewust uitstraalt. Dit geeft onder meer handvatten voor betere communicatie.

De paarden reageren niet op wat we zeggen, alleen op wat we uitstralen en doen. Dat maakt een sessie met mij en de paarden zo krachtig. Niet praten over, maar ervaren en doen.

Traject

Wil je een patroon blijvend doorbreken dan is er vaak meer nodig dan één sessie. Ik werk daarom met trajecten en begeleid mensen die een blijvende verandering met langdurig resultaat willen.

Wil jij  meer persoonlijk leiderschap, energie en duidelijkere communicatie vanuit rust en ontspanning? Lukt het je maar niet om de stap tot verandering te zetten? Dan is een traject aan te bevelen.

Mogelijkheden boost-sessie

Informatie

Locatie: Terschelling
Op afspraak

Wandelcoaching met paard 

Wandelen met het paard aan de hand door de Terschellinger natuur. Ervaar of je het paard leidt vanuit kracht of macht, en hoe goed je in het hier en nu kunt blijven. Je krijgt meer duidelijkheid over wat je uitdraagt met jouw lichaamstaal. Met deze ervaring ga je beter communiceren.

Prijs incl. btw: 
€ 195 voor max. 4 personen.
Duur: 1,5 uur
Dag en tijd: in overleg
Locatie: Horp, Terschelling

Locatie: Terschelling
Op afspraak

Paardencoaching in de bak

Ontdek jouw kracht en kwetsbaarheid, en ervaar hoe jij communiceert. Door lichaamstaal ga je de dialoog aan met het paard. Dit geeft handvatten voor onder meer betere communicatie.

Ook mogelijk als familie- of organisatieopstelling.

Prijs incl. btw:
€ 195 (1 pers.) | € 270 (2 pers.) | € 345 (3 pers.) | € 420 (4 pers.)
Duur: 1,5-2,5 uur
Dag en tijd: in overleg
Locatie: Horp, Terschelling

Locatie: Amsterdam
Op afspraak

Paardencoaching in de bak

Paarden reageren op jouw lichaamstaal. Ze geven direct en eerlijk feedback op wat jij non-verbaal communiceert. Ontdek jouw kracht en kwetsbaarheid en ga de dialoog aan met het paard. Dit geeft je inzicht in jouw handelen, gedrag of overtuigingen.

Prijs incl. btw:
€ 270 (1 pers.) | € 350 (2 pers.)
Duur: 1,5 uur
Dag en tijd: in overleg
Locatie: Manege van Stal, Amstelveen

Blijf op de hoogte !