fbpx

Samen sterker door de wijsheid van de paardenkudde

door | 0 Reacties

Al vijftien jaar deel ik mijn dagen met de meest geweldige leraren op vier benen—paarden. Samen hebben we zoveel mooie momenten meegemaakt en heb ik ontelbare lessen geleerd over hoe we (als mensen) beter met elkaar kunnen communiceren en effectiever kunnen samenwerken. Niet alleen ik trouwens, gelukkig ook al heel veel coachees die kennis hebben gemaakt met paardencoaching.

Krachtige lessen

Na al die jaren en al die sessies (coaching, masterclasses, teamsessies) begon ik op te merken dat ik vaak dezelfde dingen herhaal. Dat komt omdat de lessen die we van de paarden leren zo krachtig zijn! Ze zijn simpel, maar o zo effectief. En het mooie is, als je deze kleine wijsheden eenmaal kent en gebruikt, kun je zoveel misverstanden en frustraties voorkomen. Geloof me, dat maakt een wereld van verschil!

Online training: De 7 lessen van de paardenkudde voor effectieve communicatie

Ik zie steeds weer hoe mensen opbloeien als ze deze lessen toepassen. “Zo simpel?” hoor ik dan vaak. Ja, zo simpel! En dat is precies waarom ik besloot om wat ik weet en leer in een korte online training te gieten. In deze training neem ik je mee in zeven informatieve lessen die laten zien hoe het in de paardenkudde werkt en hoe wij daarvan kunnen leren. Wat ik normaal vertel, uitleg en zie in de paardencoachingsessies in de wei of de bak heb ik opgenomen. Daar zijn superleerzame video’s uitgekomen, helemaal klaar om jou te helpen groeien.

Verdiepen of ontdekken

Voor degenen die al eens een coaching of masterclass bij mij hebben gevolgd, is deze korte cursus een kans om de besproken principes nogmaals te zien / horen en je begrip te verdiepen. Nieuwe deelnemers krijgen een mooie eerste indruk van hoe mijn coaching in zijn werk gaat en hoe de lessen van de paarden direct toegepast kunnen worden. Naast theorie is er een bonusles: in een paar seconden zie je een enorme transformatie van een deelnemer aan een coachingsessie. Prachtig!

Speciale aanbieding 

Om de lancering van deze nieuwe training te vieren, bied ik tot 17 juni een vroegboekkorting aan. De prijs is verlaagd van €47 naar slechts €37.

Het is een unieke kans om de krachtige, eenvoudige en effectieve communicatie- en samenwerkingsprincipes die wij van paarden kunnen leren in je eigen leven toe te passen.

Ontdek zelf hoe deze lessen je frustraties kunnen verminderen, je stress kunnen verlagen en je energie kunnen verhogen.

Wie wil dat nu niet? Informatie en bestellen via jaeikemetpaarden.nl/online-cursussen

Veel plezier!