fbpx

Masterclass Paarden coaching

Introductie in de paardencoaching | in groepsverband | ter kennismaking

Terschelling, 4 mei 2022*

 

Ben je nieuwsgierig naar wat coaching met paarden inhoudt en wil je eens ervaren wat de meerwaarde voor jou is? Kom dan naar deze unieke masterclass. Een aanrader voor aanpakkers die hun eigen-wijze weg (willen) bewandelen.

*Wanneer:  4 mei, 20 en 27 juli, 3 en 10 augustus, 19 oktober 2022

Waar: Horp 3 te Kaard (Terschelling)

Bijdrage:  € 25 p.p. (actieprijs)

Tijd: 10:00 – 11:15 uur (75 minuten)

 

Online training

Van stresskip naar zenpaard in vier weken

8, 15, 22 en 29 maart 2022

 Ontspannen leiding nemen over je leven dankzij de wijsheid van de paardenkudde. Voor iedereen die meer rust in zijn hoofd en lijf wil en zijn dromen, groot of klein, wil waarmaken. Met een kleine groep gaan we vier avonden aan de slag, live geleid door coach Jaeike, aan de hand van een werkboek, voldoende interactie en verschillende oefeningen.

Resultaat is verbeterd inzicht in jezelf en jouw doelen met helder perspectief, focus, energie en ontspanning.

Wanneer:  8, 15, 22 en 29 maart van 20:00 – 22:00 uur

Waar: Zoom (locatie-onafhankelijk)

Bijdrage:  € 297 p.p. (excl. btw)

1-op-1 kennismakingssessie

Laagdrempelige, persoonlijke en mooie eerste stap om te zien of paardencoaching wat voor jou is voor een introductieprijs.

Terschelling / Amsterdam, december – januari*

 Bij deze sessies met mij en de paarden kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden afhankelijk van de locatie (Amsterdam of Terschelling). Aan het einde van de sessie heb je eerlijke feedback van mij én de paarden gekregen over hoe jij communiceert en wat je onbewust uitstraalt.

Dit geeft jou onder meer handvatten voor betere communicatie.

*Wanneer: 
In de kerstvakantie nog plek op Terschelling op: 21, 22, 23, 27, 28, 29 december 2021 / 4, 5, 6 januari 2022

In Amsterdam weer vanaf 7 januari datum in overleg.

Waar: Terschelling of Amsterdam

Bijdrage:  vanaf € 150 p.p. (excl. btw voor bedrijven of ZZP-ers)

Tijd: in overleg / minimaal 1,5 uur

 

coaching

Waarom paarden?

Van nature spiegelen paarden de innerlijke gesteldheid van degene die tegenover ze staat. Zonder oordeel of mening geven paarden direct eerlijke feedback. Op het moment dat een paard echt helderheid ervaart, creëert dit vertrouwen en rust. Wanneer hij twijfel ondervindt over wie je echt bent en hoe je je voordoet, zal het paard dat direct laten merken. Hierdoor zijn paarden ideale leermeesters als het gaat om leiderschap, samenwerking en duidelijke communicatie. Tijdens de coaching loopt het paard vrij rond. Hij heeft de keus om jou als leider te zien of zijn eigen gang te gaan. Het paard volgt als je authentiek reageert en handelt. Je ervaart wanneer dat moment is en hoe je daaraan kan werken. Door wederzijds vertrouwen ontstaat er samenspel en wezenlijk contact.