fbpx

Masterclass Paarden coaching

ntroductie in de paardencoaching | in groepsverband | ter kennismaking

Terschelling, 4 mei 2022*

 

Ben je nieuwsgierig naar wat coaching met paarden inhoudt en wil je eens ervaren wat de meerwaarde voor jou is? Kom dan naar deze unieke masterclass. Een aanrader voor aanpakkers die hun eigen-wijze weg (willen) bewandelen.

*Wanneer:  4 mei, 20 en 27 juli, 3 en 10 augustus, 19 oktober 2022

Waar: Horp 3 te Kaard (Terschelling)

Bijdrage:  € 32,50 p.p. (actieprijs)

Tijd: 10:00 – 11:30 uur

 

Online training

Online training

8 Weken focus op het zenpaard in jou

12 tot en met 23 februari

Hoe je in 8 weken leiding leert nemen om de focus op het ZENpaard in jou te hebben en te houden. Een goed fundament voor een ontspannen en energierijk 2022.

Met een kleine groep gaan we vier avonden aan de slag, live geleid door coach Jaeike, aan de hand van werkboeken, voldoende interactie en verschillende oefeningen.

Resultaat is dat je in actie bent gekomen met verbeterd inzicht in jezelf en jouw doelen met helder perspectief, focus, energie en ontspanning.

Wanneer: 12 en 26 januari, 9 en 23 februari van 20:00 – 21:30 uur. Tussendoor hebben we ook contact!

Waar: Zoom (locatie-onafhankelijk)

Bijdrage: € 397 p.p. (excl. bonussen t.w.v. € 150)

1-op-1 kennismakingssessie

Laagdrempelige, persoonlijke en mooie eerste stap om te zien of paardencoaching wat voor jou is voor een introductieprijs.

Terschelling / Amsterdam, december – januari*

 Bij deze sessies met mij en de paarden kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden afhankelijk van de locatie (Amsterdam of Terschelling). Aan het einde van de sessie heb je eerlijke feedback van mij én de paarden gekregen over hoe jij communiceert en wat je onbewust uitstraalt.

Dit geeft jou onder meer handvatten voor betere communicatie.

*Wanneer: 
In de kerstvakantie nog plek op Terschelling op: 21, 22, 23, 27, 28, 29 december 2021 / 4, 5, 6 januari 2022

In Amsterdam weer vanaf 7 januari datum in overleg.

Waar: Terschelling of Amsterdam

Bijdrage:  vanaf € 150 p.p. (excl. btw voor bedrijven of ZZP-ers)

Tijd: in overleg / minimaal 1,5 uur

 

coaching

Waarom paarden?

Van nature spiegelen paarden de innerlijke gesteldheid van degene die tegenover ze staat. Zonder oordeel of mening geven paarden direct eerlijke feedback. Op het moment dat een paard echt helderheid ervaart, creëert dit vertrouwen en rust. Wanneer hij twijfel ondervindt over wie je echt bent en hoe je je voordoet, zal het paard dat direct laten merken. Hierdoor zijn paarden ideale leermeesters als het gaat om leiderschap, samenwerking en duidelijke communicatie. Tijdens de coaching loopt het paard vrij rond. Hij heeft de keus om jou als leider te zien of zijn eigen gang te gaan. Het paard volgt als je authentiek reageert en handelt. Je ervaart wanneer dat moment is en hoe je daaraan kan werken. Door wederzijds vertrouwen ontstaat er samenspel en wezenlijk contact.

[cn-social-icon]