fbpx
Coaching

Eenmalige kennismakingssessie

Een eenmalige kenningsmakingssessie is een laagdrempelige en mooie eerste stap om te kijken of coaching met mij en de paarden wat voor jou zou kunnen betekenen. Een inzichtsessie bied ik aan voor een introductieprijs.

Bij deze sessies met mij en de paarden kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden afhankelijk van de locatie (Amsterdam of Terschelling). Aan het einde van de sessie heb je eerlijke feedback van mij én de paarden gekregen over hoe jij communiceert en wat je onbewust uitstraalt. Dit geeft onder meer handvatten voor betere communicatie.

De paarden reageren niet op wat we zeggen, alleen op wat we uitstralen en doen. Dat maakt een sessie met mij en de paarden zo krachtig.  Niet praten over, maar ervaren en doen.

Traject

Wil je een patroon blijvend doorbreken dan is er vaak meer nodig dan één sessie. Ik werk daarom met trajecten en begeleid mensen die een blijvende verandering met langdurig resultaat willen.

Wil jij  meer persoonlijk leiderschap, energie en duidelijkere communicatie vanuit rust en ontspanning? Lukt het je maar niet om de stap tot verandering te zetten? Dan is een traject aan te bevelen.

Mogelijke kenningsmakingssessies:

locatie Terschelling
Op afspraak

Wandelcoaching met paard 

Wandelen met het paard aan de hand door de Terschellinger natuur. Ervaar of je het paard leidt vanuit kracht of macht en hoe goed je in het hier en nu kunt blijven. Je krijgt meer duidelijkheid over wat je uitdraagt met jouw lichaamstaal. Met deze ervaring ga je beter communiceren.

Prijs*:  € 150 (1 of 2 pers.) | € 185 (3 pers.) | € 210 ( 4 pers.)
Duur: 1,5 uur
Dag en tijd: in overleg
Locatie: Horp, Terschelling

*Voor bedrijven en zzp-ers excl. btw

Locatie Terschelling
Op afspraak

Paardencoaching
in de bak

Ontdek jouw kracht en kwetsbaarheid en ervaar hoe jij communiceert. Door lichaamstaal ga je de dialoog aan met het paard. Dit geeft handvatten voor onder meer betere communicatie.

Ook mogelijk als familie- of organisatieopstelling.

Prijs*: € 195 (1 pers.) | € 245 (2 pers.) | € 275 (3 pers.) | € 350 (4 pers.)| € 450 (5-8 pers.)

Duur: 1,5-2 uur (1-4 pers.)|
3 uur (5-8 pers).
Dag en tijd: in overleg
Locatie: Horp, Terschelling

*Voor bedrijven en zzp-ers excl. btw

 

Locatie Amsterdam
Op afspraak

Paardencoaching of familieopstelling met de paarden

Paarden reageren op jouw lichaamstaal. Ze geven direct en eerlijk feedback op wat jij non-verbaal communiceert. Ontdek jouw kracht en kwetsbaarheid en ga de dialoog aan met het paard. Dit geeft je inzicht in jouw handelen, gedrag of overtuigingen.

Prijs*: € 225 (1 pers.) | € 295 (2 pers.)
Duur: 1,5 uur
Dag en tijd: in overleg
Locatie: Manege van Stal, Amstelveen

 

*Voor bedrijven en zzp-ers excl. btw

Blijf op de hoogte !

Ik organiseer regelmatig workshops, geef trainingen aan organisaties of particulieren en geef coachingssessies. Wil je up-to-date blijven, schrijf je dan in voor een maandelijkse inspiratiemail!