fbpx
Coaching

Cursus ‘Het roer om. Je dromen waarmaken’     

 

De kracht van de kudde en de meerwaarde van een groep

Drie dagdelen ga je aan de slag met mij en de paarden. Wat zijn je dromen? Wat maakt dat het je niet lukt om die waar te maken?  In een veilige omgeving onderzoeken we je vraag of thema, de belemmeringen die je ervaart, de manier waarop je verbinding maakt, wat je kracht en kwetsbaarheid is en hoe je non-verbale communicatie is. Dit om je eigen koers te bepalen en stappen te zetten om je dromen te verwezenlijken.

 

Ervaar jij:

 •  problemen in je relatie(s)?
 • telkens hetzelfde probleem?
 • twijfel over bepaalde keuzes en kom je daardoor niet verder?
 • spanning, stress en vermoeidheid in je lichaam?
 • dat je niet toekomt aan de dingen die je het liefste zou willen?
 • dat je liever ja dan nee zegt, zelfs tegen leuke dingen die je meer kosten dan opleveren?
 • continu met je werk/situatie bezig te zijn? 

Wil jij: 

 • meer balans in je leven?
 • inzicht in de onbewuste patronen die je belemmeren?
 • je communicatie naar anderen verbeteren?
 • meer verbinding met jezelf en de ander?
 • leiderschap over je leven vergroten?
 • inzicht in jouw patroon in relaties?

Waarom coaching door Jaeike en de paarden?

 

Wat mij uniek maakt, is dat ik goed patronen waarneem en die duidelijk kan vertalen naar heldere, bruikbare tips. Lekker down to earth: doortastend, duidelijk en objectief.

Ik garandeer je: als je de cursus hebt gedaan dan is er iets wezenlijk veranderd en kun je niet meer terug naar het oude.

Van nature spiegelen paarden de innerlijke gesteldheid van degene die tegenover ze staat. Zonder oordeel of mening geven paarden direct eerlijke feedback. Op het dat een paard echt helderheid ervaart, creëert dit vertrouwen en rust. Wanneer het twijfel voelt tussen wie je echt bent en hoe je je voordoet, zal het paard dat laten merken. Daarom zijn paarden ideale leermeesters als het gaat om leiderschap, samenwerking en duidelijke communicatie.

Wij mensen zijn ons vaak niet bewust van wat wij allemaal met ons lichaam doen, maar voor een paard betekent iedere lichaamshouding of spierspanning iets. Vaak communiceren wij met dubbele boodschappen. We zeggen het ene en ons lichaam straalt wat anders uit. Daar kan een paard niks mee en op dat moment ben je niet duidelijk. Voor een paard zijn er maar twee standen: je bent duidelijk OF NIET. Je bent te vertrouwen OF NIET.

Paarden geven dus op de seconde feedback en zonder oordeel of we duidelijk zijn of niet. Wij hebben vaak niet door dat we onduidelijk zijn, omdat het voor jezelf meestal wel duidelijk is. De paarden spiegelen hoe wij onderling communiceren, verbinden en samenwerken.

Resultaat
Niet (eindeloos) praten over, maar doen en ervaren om zo tot andere inzichten en stappen te komen.

cursus

Het roer om. Je dromen waarmaken

 

Bijdrage per persoon: € 695 excl. btw

Duur: 3 x 3 uur (verdeeld over 3 dagen)

Data: in overleg 

Locatie: Terschelling of Amsterdam

Ook mogelijk met eigen groep op afspraak. 

Min. 4, max. 6 personen.

Blijf op de hoogte !

Ik organiseer regelmatig workshops, geef trainingen aan organisaties of particulieren, en geef coachingssessies. Wil je up-to-date blijven, schrijf je dan in voor een maandelijkse inspiratiemail!